Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-07-2007 07:51:49
Vakantie & Reizen

Waar heb ik nu recht op?

deel 3


wij hebben ons toen in gecheckt en gingen door de douane. om 13.30 uur zou het vliegtuig vertrekken ( fly air ) om 13.00 uur gingen wij aan boord. iedereen was op tijd binnen en we waren klaar om te gaan. toen bleef het vliegtuig steeds maar stil staan en er gebeurde niets. de turkse bemanning liep maar heen en weer te draaien, er werd een nederlandse turkse jongeman uit het publiek gehaald en die moest ons toen gaan vertellen dat er weer wat vertraging was omdat de formaliteiten niet goed waren maar dat wij binnen een kwartier zouden vertrekken. wij daar wachten in de hete zon en wachten en wachten, er gebeurde niets, de mensen in het vliegtuig werden ongeduldig en er ontstonden wat woordenwisselingen met passagiers en de crew. toen werd weer de turkse jongeman uit het publiek gehaald en die moest ons weer  vertellen dat wij in ongeveer ene half uur zouden vertrekken. zo hebben wij daar 1,5 uur nog stil gestaan op schiphol ( niet te geloven ) en de bemanning kon nog niet eens in het engels vertellen wat er aan de hand was. (  niet te geloven ).


 


wij op weg naar antalya de vlieghaven waar wij zouden gaan landen in turkije daar kwamen wij aan in het begin van de avond omdat daar de klok een uur vooruit was.


toen kwamen wij daar aan en gingen naar de transportbanden om onze bagage op te halen zagen wij dat een aantal mensen hun koffer pakte maar dat er ook veel mensen bleven staan. wij wachten en wachten en wachten op onze bagage en die kwam maar niet. het was inmiddels al weer een uur later en met zo’n klein kind is dat ook niet alles….in zo’n warm land.