Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-07-2007 07:52:31
Vakantie & Reizen

Waar heb ik nu recht op?

deel 4


ineens kregen wij te horen dat onze bagage niet was aangekomen en dat alle koffers weg waren ……( niet te geloven ) ….tja wat moet je dan…….heel veel mensen in de stress huilende mensen en huilende kinderen……toen kwam er iemand binnen van sedona travel, die de reis verder organiseerde in turkije uit naam van zonzoekers.com die zei dat wij naar een bepaalde afdeling moesten op de vlieghaven om daar onze koffers als vermist moesten opgeven. wij daar naar toe, er stonden wel 50 mensen in een klein kantoor om de formulieren in te vullen en het werd maar later en later…..met veel pijn en moeite kon en wij de juiste formulieren invullen en zo’n 3 uur later gingen wij op pad naar het hotel, in dit geval zou het justiniano conti zijn, onderweg werd er ineens gezegd tegen ons dat wij naar een ander hotel zouden gaan,  justiniano beach te alanya…..wij hadden het toen niet meer….


maar wat moet je…….wij aangekomen bij het hotel, onderweg waren we gestopt om even pauze te nemen. daar konden we op dat moment wat tandpasta en zeep kopen etc…een paar dingetjes en hup 40 euro kwijt. aangekomen in hotel bleek met inchecken dat onze vrienden niet stonden ingeschreven, onze vrienden vielen bijna flauw na zo’n dag…..


gelukkig was er een kamer vrij voor onze vrienden. tja de volgende morgen vroeg op pad, zwembroek kopen t-shirt, korte broek, handdoeken…..de dingen die je nodig hebt om te verblijven…en hoppa daar ging weer 200 euro over de toonbank……