Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-07-2007 07:53:15
Vakantie & Reizen

Waar heb ik nu recht op?

deel 5


wij dachten de koffers zullen wel snel komen een dag later of zo die zullen wel ergens zweven en zullen wel weer terechtkomen. maar nee hoor ….niets te zien van de koffers….toen dacht ik, een dag later, ik ga maar eens bellen met zonzoekers.com, die wisten niets te zeggen en ook geen verdere informatie te verstrekken, er werd alleen gezegd ……de kleding is gelukkig niet zo duur daar……dus je zoekt het voorlopig maar uit.


het hotel viel gelukkig wel mee, aardige mensen en lekker eten.


wij dachten toe wachten dan maar op de koffers……ineens viel me wat in ik had een telefoonnummer gekregen van aviapartner, danielle, niets dan lof hoor voor deze mevrouw echt een super mens…………ik belde haar mobiel en zij wist mij op dat moment niets te vertellen over onze koffers maar zij had wel een telefoonnummer van de vliegmaatschappij sultan express te rotterdam ( fly air ), ik kreeg van haar het nummer en heb daar naar toe gebeld, ik kreeg daar dera aan de lijn, die wist mij te vertellen dat de koffers op de volgende vlucht zouden komen, woensdag of zo ……..wij dachten nu die paar dagen lukt ons ook wel. wij weer naar de winkel om nog wat kleding te kopen….slippers, schoenen, luiers etc….hoppa weer 150 euro ( was niet nodig geweest )


wij wachten en wachten op de koffers maar geen koffers, weer bellen met sultan express, bellen met zonzoekers.com had helemaal geen resultaat,………


sultan express wist het niet meer en zoenzoekers al helemaal niet……


inmiddels waren we al een paar honderd euro armer maar probeerde toch nog te genieten van de vakantie…maar dat over de koffers zat me niet lekker……


ik heb zeker zo’n 5 keer gebeld met sultan express dat terwijl zonzoekers dat moest doen…maar die deden niets….