Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-07-2007 07:54:20
Vakantie & Reizen

Waar heb ik nu recht op?

deel 6


ineens kreeg ik donderdag j.l weer een ingeving en heb toen weer met danielle gebeld van aviapartner die wist mij toen te vertellen dat de koffers nog op schiphol stonden en toen heb ik met haar afgesproken dat hoe dan ook de koffers van ons niet meer schiphol af mochten en dat ik ze dan daar kom ophalen op de terugreis.


 


de terugreis…..


wij werden op 10 juli bij het hotel opgehaald door sedona travel….de reisleidster wist ons ( met een stalen gezicht ) te vertellen dat er op dat moment geen vertraging was, later bleek dat zei dat wel al wist dat er vertraging was….


wij naar het vliegveld toe antalya, wij kwamen daar aan met onze koffers door de douane en op naar de incheck balie, daar bleek op eens niemand te zitten en er was ook helemaal niemand aanwezig…….wij kregen weer zo’n naar gevoel zo’van dat klopt niet……….


na bellen met de reisleidster van sedona travel bleek er ineens wel vertraging te zijn tot s’avond wel 8 uur of zo maar wij kregen het gevoel dat dit vliegtuig niet ging komen…..en wij kregen het gevoel dat wij met een klein kind de nacht moesten gaan doorbrengen op het warme vliegveld……


wij stonden toevallig naast een balie van inter airlines die een vlucht naar amsterdam had, na enige twijfel liep ik naar de balie toe om te vragen of zij nog plaats hadden aan boord en achter mij stonden er nog zo’n 15 van zonzoekers met kinderen die graag terug wilde……