Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-07-2007 13:22:30
Voeding & Gezondheid

Volledige voogdij

En dan nog even.......

mijn zoon kwam thuis met het verhaal dat hij zijn moeder gezien had.
haar gevraagd waarom ze dit zo had gedaan (met de noorderzon vertrokken, mij alle schulden latend, haar eigen zoon in de steeklatend zonder ook maar 1 cent bij te hebben gedragen in zijn kosten) en toen te horen had gekregen dat ze hem altijd al een rotjong had gevonden.

"en toen heb ik haar een klap in haar gezicht gegeven pap? vind je dat erg?"
tja, wat moet je dan?
mijn reactie was in ieder gevel dat ik het niet leuk vond, maar wel begrijpelijk en er verder geen woorden meer over vuil gemaakt heb.

daarmee wil ik alleen maar zeggen dat neutraliteit t.o.v. ex-partners waarbij het om het kind gaat het enige juiste is naar mijn mening.

en volledige voogdij (als dit al mogelijk zou zijn geweest) waarom?
zoals al eerder gezegd is een codicil en afspraken met naaste familie/vrienden en in samenspraak met uw dochter is meer dan voldoende!!

de vrije vogel.