Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-07-2007 10:21:26
Huishouden & Energie

Gevel impregneren

@stacey:


dank voor de waarschuwing. de vochtdoorslag in de buitenmuur vindt bij ons uitsluitend plaats na heftige regen- en onweersbuien (zoals gisteren en vandaag in de regio den haag). we constateerden het probleem gisteren voor het eerst. we wonen nu een jaar in dit huis en zijn er redelijk zeker van dat het niet aan condensatieproblemen ligt (vochtdoorslag vindt alleen vlak bij de grond plaats en lijkt duidelijk aanwijsbaar van buiten te komen tijdens regenbuien; verder geen vochtproblemen gehad het afgelopen jaar). de gevel is waarschijnlijk meer dan 13 jaar niet geïmpregneerd geweest, misschien zelfs wel nooit eerder.


in ieder geval wordt uit je link duidelijk dat gevel impregneren een zaak is voor specialisten. iemand goede ervaringen met aannemers/gespecialiseerde gevelbedrijven uit de regio den haag?