Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-07-2007 08:14:05
Garantie & Verzekeringen

Dagwaarde bepaling

De dagwaarde wordt niet gemaakt door de prijs wat u er destijds tweedehands voor hebt betaald.
daar is in verzekeringland een lijst voor gemaakt die alleen voor hun gunstig is en dus een bedrag uitbetaald dat niet toereikend is voor de aanschaf van een gelijkwaardig exemplaar.
dat is pure onrecht, maar daar hebben we mee te maken en ik neem aan dat de verzekeringen het onderling moeten regelen, daar is een verzekering ook voor, dat zou u echt niet zelf hoeven gaan doen, tenminste lijkt mij uiterst onwaarschijnlijk.
dan denk ik, verzekeren en verzekeren, het is niet alleen de prijs voor de premie, maar een beetje nazorg is me ook wel een paar centen waard, maar wordt in de prijsbepaling voor het zoeken naar een verzekering door de klant wel eens vergeten en merk je achteraf wat voor voordeel je hebt, niks dus.....