Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

xa
xanscho - 24-09-2004 20:23:00
Computers & Telefonie

Tele2 of kpn?

zelf belde ikvroeger met tele2. maar dan betaal je natuurlijk nog wel het kpn belbasisabonnement (met belbudget mag je nl niet bellen met tele2 of andere aanbieders)


ik belde maar weinig maar in totaal betaalde ik best nog wel veel maar dat kwam door het abonnementsbedrag.


ik werd attent gemaakt op goedkoop mobiel bellen.op de site http://www.telecomvergelijker.nl/ kun je diverse mobiele telefonie shops vergelijken.  ik vond een actie van een mobiel abonnemnet van orange. je moest een orange 20 nemen voor minimaal 1 jaar, orange haalt dan elke maand 20 euro van je rekening, maar via die gsmshop kreeg ik in één keer 480 euro terug, dat is dus exact het bedrag wat je aan orange betaalt.


eerst wou ik deze actie niet geloven, want hoe kan het nu dat je voor niks belt. maar deze actie was echt zo. mijn man is toen ook mobiel gaan bellen en nu kunnen we dus voor 40 euro per maand mobiel bellen terwijl het ons niets kost. de kpn hebben we dus de deur uitgedaan. dat vond kpn niet zo leuk, probeerde ons te laten schrikken met:''als je dan weer aangesloten wilt worden moet je weer aansluitkosten betalen hoor!"


we hebben geen spijt van onze overstap, het nadeel is wel dat de mensen die ons bellen meer moeten betalen.  wij hebben toen de actie via die telecomvergelijkersite genomen bij 2call.nl ook voor abonnementsverlenging bij mobiel heb je deze cashback acties. zo wordt dat genoemd. ik hoop dat je wat aan deze tip hebt.


groetjes,