Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

brynnar
brynnar - 31-07-2007 15:37:15
Geldzaken & Recht

Buitengerechtelijke kosten = incassokosten?

even een update, n.a.v. bovenstaande situatie.


ik heb vorige week de deurwaarder aangeschreven, dat ons bedrijf accoord gaat met de hoofdsom, edoch dat wij nogmaals verwijzen naar de eerdere brief van hen waarin de incassokosten kwijtgescholden zijn. ik heb hierin vermeld dat we, zonder tegenbericht van hen binnen 5 werkdagen, tot betaling van uitsluitend de hoofdsom (dus ook zonder rente ;-) ) zullen overgaan en dat de gehele zaak daarna voor ons is afgesloten. deze brief is gedateerd 24 juli en is zowel gefaxt als per post de deur uit gegaan.


vandaag zijn we inderdaad 5 werkdagen verder en niets gehoord tot op heden. ik hoop dat deze zaak nu eindelijk is afgesloten. mocht er nieuws zijn, dan laat ik het weten.


mvgr - b