Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ea
ear - 03-08-2007 11:39:44
Computers & Telefonie

Overeenkomsten internationaal sms'en vodafone

beste harrie,


bedankt voor uw antwoord en ik begrijp het uiteraard ook. als het op de site vermeld staat had ik het kunnen zien natuurlijk. deze regels gelden en wat dat betreft heb ik geen poot om op te staan. het feit dat ik niet kan sms'en is dan ook niet mijn grootste klacht. wat ik wel vreemd vind is dat er wel gewoon beltegoed wordt afgeschreven voor deze sms'jes die niet afgeleverd worden. als je geen beltegoed meer hebt of buiten bereik van het netwerk bent krijg je netjes een melding dat je sms niet verzonden is en wordt er ook geen beltegoed afgeschreven. bij mij wordt er wel gewoon beltegoed afgeschreven en bovendien krijg ik gewoon 'bericht verzonden' met een piepje als ik het bericht verzend. pas als je dan bij verzonden berichten kijkt blijft de status op "onderweg" staan (en er wordt mij dus niet gemeld dat het bericht niet verzonden is [zelfs niet als ikmijn telefoon opnieuw aanzet: het moment waarop je dit meestal te zien krijgt]).


ik weet dat ik juridisch gezien geen gelijk heb of zal kunnen krijgen maar ik vind het onrechtvaardig dat vodafone geld verdient aan een service die ze uiteindelijk niet leveren.


emmie