Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
monica - 03-08-2007 14:24:12
Auto & Vervoer

Vouwfiets uitklappen in de trein mag dat?

een vouwfiets mag opgevouwen gratis mee, als u hem uitvouwt tijdens de rit, ook al is dit 1 minuut voordat u uitstapt, dan hoort u een kaartje te hebben voor de fiets. als u niet in het bezit bent van een geldig vervoerbewijs dan loopt u het risico van een boete. de conducteur stond hiermee dus in zijn/haar recht.


een uitgevouwen vouwfiets belemmert daarbij het in- en uitstappen van andere passagiers, wat mij betreft terecht dat de conducteur u hierop aanspreekt.


zelf erger ik mij enorm aan al die uitgeklapte vouwfietsen in de trein. niet alleen bij het in en uitstappen, maar ook de manier van stallen. een selcht gestalde fiets in een halletje leverde mij ooit een fikse bloeduitstorting op. een andere keer mocht ik een trein later nemen, omdat fietsen de ingang blokeerde en ik niet meer tijdig kon instappen. en dan heb ik het niet over al die mensen die zodra ze op het perron staan wegfietsen over een druk perron.


vouwfietsen zijn handig, maar denk ook aan je mede mensen.