Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-08-2007 14:54:19
Geldzaken & Recht

Koopwoning verhuren, toestemming vragen aan hypotheekverstrekker

eerst even edwardus die dus niet weet, maar nu wel dat de bank of verzekeringsmij de hypotheeknemer is en diegene die een hypothecairelening wil de hypotheek gever. hij geeft een woning als onderpand in hypotheek voor de lening. helaas is het taalkundig niet anders. gelooft u me niet, kijk de hypotheekakten maar eens na. maar ik geeft toe, het word in de volksmond meestal foutief verward.


vraagsteller: houd in de gaten, ook m.b.t. de hoogte van de huur dat alle kosten van onderhoud aan de buitenkant etc. voor u zijn. verder herhaal ik dat in de context van de verhuurreden verhuur een goede optie is. (ik kan aanvullen dat ik mijn appartement indertijd verhuurde omdat na de aankoop de prijzen nogal gedaald waren. nadat ze een viertal jaren weer voldoende hoog waren heb ik verkocht, toen gingen ook de huurders eruit omdat hun opleiding klaar qwas. dat kwam dus goed uit.