Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-08-2007 13:46:27
Voeding & Gezondheid

Biolean


goed, allereerst even een paar "fabeltjes" uit de wereld helpen. w.i.n. is geen piramidespel, laten we wel wezen, piramidespelen zijn gewoon verboden in nederland en in meer landen, dus als dat daadwerkelijk zo zou zijn staan we dus openlijk een criminele organisatie toe in nederland.

wat wel zo is is dat deze vergelijking met piramidespelen ontstaat door de opbouw van het systeem. maar deze opbouw verschilt echter weinig van vele andere bedrijfsvormen die we kennen in nederland. ook bij "gewone" bedrijven staan er een paar mensen aan de top (de wel bekende directie of aandeelhouders) en de rest werkt voor deze mensen. als jij als werknemer een afdelingschef hebt en die heeft ook weer een baas en zo verder, dan kan je dt zien als hetzelfde principe. echter, bij w.i.n. maken ze vooral reclame met het feit dat iedereen rijk kan worden (mits je natuurlijk wel je zaken goed regelt, het blijft een onderneming en je wordt echt niet slapend rijk, ook dat is een fabeltje waar velen die eraan beginnen in geloven) en dat je niet voor een mager loontje werkt voor een baas die er uiteindelijk zelf weer rijk van wordt.

overigens organiseren ze ook geen huispartijtjes a la tupperware. ach, misschien zijn er enkelen die het wel doen, maar dat is eigenlijk niet de formule. controleren kan je het nooit echt natuurlijk, ik ook niet en ik zal dus zeker niet zomaar roepen dat het onzin is.