Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ph
phinder - 16-08-2007 17:47:05
Computers & Telefonie

Mp3-cd's toch afspelen in de auto?

kippie,


de reden waarom er maar 20 audio-nummers op een cd kunnen is omdat er simpelweg maar 20 op kunnen ( fysiek is er nu eenmaal niet meer ruimte ). daar is geen truck op te verzinnen !


een audio-cd-speler speelt geen mp3 af, anders had het wel een mp3-speler geheten !


wat je daar voor trucks in gedachten hebt weet ik niet, maar dit kan simpelweg niet !


enige dat in het verleden met de oude cassetteradio's kon, was een verloopstuk ( in de vorm van een cassette ) in de radio stoppen die met een plug aan een externe mp3-speler verbonden was en die de muziek van de mp3-speler overbracht naar de radio. ook daar echter was het niet zo dat je een mp3-nummer op een cassette zette, maar er gewoon een externe speler bijhaalde ! daar cd's echter draaien, kan dit principe natuurlijk nooit op een cd-speler toegepast worden !


wil je dus per se mp3 spelen in de auto, dan zul je op zoek moeten naar een mp3-speler voor in de auto of een normale cd-speler met ingebouwd een ingang voor een externe speler of usb-stick.


gr. phinder