Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ph
phinder - 16-08-2007 18:42:55
Computers & Telefonie

Mp3-cd's toch afspelen in de auto?

@xandor, in de reactie van labswans stond het aantal van 17-20 nummers.. dat aantal heb ik overgenomen. dat het aantal variabel is weet ik ook wel, laten we het antwoord niet moeilijker maken dan het is !


er zijn trouwens apparaatjes te koop die je aansluit op je sigaretten aansteker, hier sluit je je mp3/speler op aan en dan kan je op je radio de nummers beluisteren.

mag je mij eens uitleggen hoe dat geluid dan bij de radio komt ? tenzij hier een ingang voor bestaat, maar da's niet de vraag van de ts !


ze kosten zo'n 25 euro en werken op elke autoradio en met elke mp3 speler


nogmaals, hoe komt het geluid van de mp3-speler naar de cd-speler ? de gebruikte cd-speler is een onboard en die hebben zelden een line-in ingang. meestal gaat dit tegenwoordig via bluetooth,maar dat zal die onboard-speler zeker niet hebben !
de sigarettenaansteker-ingang is prachtig voor de stroomvoorziening, maar verder doet deze niets hoor !
overigens noem ik deze optie ook ( in de versie van de cassette-speler ) !


gr. phinder