Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 22-08-2007 20:09:33
Geldzaken & Recht

Loonbeslag!?

als u gaat werken, zult u toch weer aangifte moeten doen en weet de belastingdienst u te vinden. voordat de belastingdienst beslag gaat leggen, zijn er meerdere brieven verzonden. u hebt ze weliswaar niet op uw woonadres ontvangen, maar weet inmiddels wel dat ze verzonden zijn. waarschijnlijk zijn de bedragen ook wel al bekend, u hebt immers bezwaarschriften ingedient. het is altijd verstandig om als u bezwaart maakt tegen een aanslag wel heb bedrag van de aanslag te reserveren/apart te zetten. als het bezwaar ongegrond verklaart wordt, moet u namelijk alsnog de aanslag voldoen. had u dat gedaan, dan zou u nu de aanslagen meteen kunnen voldoen. heeft u dat niet gedaan, dan zal er beslag gelegd worden en moet u beetje bij beetje datgene betalen wat u verplicht bent (ook ik ben niet altijd blij met de aan mij opgelegde aanslagen, maar belasting betalen moeten/mogen we allemaal).


er zit dus niet veel anders op dan z.s.m. de aanslagen te voldoen, hetzij in 1 keer, hetzij doordat er beslag wordt gelegd op de inboedel en eventueel uw bankrekening.