Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 22-08-2007 20:27:31
Geldzaken & Recht

It's lasercard

ik zie het probleem even niet. u kreeg bij uw eerste aankoop 10% korting. daar hebt u gebruik van gemaakt (neem ik aan). vervolgens krijgt u van ieder bij it's besteed bedrag 5% retour in de vorm van vouchers die u bij de kassa kunt inleveren en dan dus kassakorting krijgt. dat is een stukje klantenbinding.


en heel strikt genomen is er geen reklame gemaakt, dus kan er ook geen misleidende reklame zijn. heel eventueel zou het (maar daar ga ik niet van uit) sprake kunnen zijn van een ongeoorloofde wijze van klantenbinding, maar zolang u niet bij een andere winkel iets mag kopen, is dat niet aannemelijk.


uiteraard staat het u vrij om die instanties in te schakelen die u wilt, maar ik vrees dat het zonde van uw tijd is en u sneller klaar bent wanneer u de visa-card niet gebruikt en per eerst volgende datum de overeenkomst met visa beëindigt.