Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 22-08-2007 21:22:52
Geldzaken & Recht

Loonbeslag!?

@chanine,
dat lijkt me ook de enige oplossing, maar als er van 10.000 maandelijks 500 wordt afgelost, bent u sowieso al 20 maanden bezig. tel daar nog eens rente bij op en dan bent zo ruim 2 jaar bezig. tot dat iedere euro terugbetaald is, heeft de belastingdienst dan beslag op uw loon liggen. heel vervelend is daar vooral van dat ze dat beslag bij uw werkgever bekend maken.


maar beter iets inlossen, dan helemaal niets. de kans blijft alleen wel bestaan dat de belastingdienst beslag leggen op uw inboedel. probeer daar, voorzover nog mogelijk, afspraken over te maken met de belastingdienst. wellicht zijn ze bereid om vooralsnog genoegen te nemen met het loonbeslag waardoor zij bijvoorbeeld per maand 500 euro ontvangen. het zullen dan geen makkelijke tijden worden op de korte termijn, maar op middellange termijn hebt u wel profijt van (dan bent u namelijk van de belastingschuld af!)