Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

chanine26
chanine26 - 23-08-2007 21:09:35
Geldzaken & Recht

Loonbeslag!?

ja dankjewel ikheb het gelezen,maar ik ben bang dat ik minder dan dat krijg omdat: mijn eigenlijke adres nog die bij mijn ex is...ondanks dat hij een adres onderzoek is gestart om dat hij heb medegedeeld dat er niet meer verblijf.


ten 2e het huis waar ik nu zit,.heb ik wel een huuroverkeenkomst van maar ik sta hier niet ingeschreven ..ik ben dus bang dat ze mij beoordelen dat ik geen vaste lasten heb zoals huur etc..en dat ik  nog een partner heb,..omdat ik officieel misschien nog daar ingeschreven sta...ook al heeft hij dat adressen onderzoek gestart want hij kan mij toch niet alleen uitschrijven of wel?


ik ben gewoon bang dat hun zeggen je hebt geen huis dus ook geen huur waar we rekeninge mee moeten houden..inschrijven durf ik niet en rade de belasting mij ook niet aan,omdat ze dan beslag kunnen komen legen op mijn spulletjes,als ik wel zeg dat ik dit huis huur zeggen ze misschien dat tie teduur is 600 euro is het inclusief