Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

chanine26
chanine26 - 24-08-2007 15:34:55
Geldzaken & Recht

Loonbeslag!?

ik kom net van juridisch loket hier in het centrum/.


nou...wat ben ik wijzer. de reden dat ik me niet in kan schrijven is omdat ze beslag komen leggen...dat beaamt belastingdienst en vrouw van het loket.


maar als ik me niet inschrijf(zij ging in de boeken kijken)mogen dus korten op die 590 ook nog omdat ik geen vaste huurlasten heb etc...dus kan het zelfs zo komen dat ik geen dubbeltje overhou(dit zijn niet mijn woorden)de belasting stuurt mijn antoowrd op mijn bezwaar etc nog naar mijn oude adres..ik heb gevraag of ze dit naar mijn moeder kunnen sturen dit kon niet want in de computer staat nog mijn oude adres en als ik dat wil veranderen moet ik me uitschrijven en inschrijven op een nieuw adres dit kan niet zie boven,,,