Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 25-08-2007 14:51:32
Geldzaken & Recht

Schulddenhulp

Er zijn schuldhulpbedrijven, waaronder er ook helaas een aantal foute bedrijven. die laten je zitten met nog meer schulden dan voorheen, omdat ze eerst hun eigen niet geringe salaris inhouden van het geld en dan pas op een zeer slordige manier geld betalen aan schuldeisers. soms doen ze dat helemaal niet en stapelen de incasso/deurwaarderskosten zich verder op. soms gaan ze "failliet" en ben je alles kwijt. het is dus uitkijken wanneer je met een niet overheids-schuldhulpverlener in zee gaat.

de termijn van drie jaar, is de termijn de geldt voor de wet schuldsanering natuurlijke personen. overigens blijft de bkr notering nog wel 5 jaar staan nadat het slotakkoord na drie jaar is afgehandeld.

vladja