Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-08-2007 22:53:46
Voeding & Gezondheid

Kunstdarm

Ik zou maar uitkijken met zelf wordt te maken,zeker met nutuurdarm want die moeten wel eerst erg goed gespoeld zijn,maar dan is de smaak ook een stuk beter.
ook het wordt roken is een vak apart en de smaak hangt met de houtsoort die je je gebruikt tevens is het toevogen vna jenever bessen vaak ten goede voor de smaak,maar ook temperatuur vnam de rook is belangrijk.

maar waar je de kunstdarm kunt kopen?? ik denk bij bedrijven die ook slagers apparatuur verkopen en als ze het niet hebben kunnen ze je zeker verder helpen.

kunstdarm zit geen tijd aan verbonden wat betreft houdbaarheid maar een natuur darm wel degelijk,
koken van de worst lijkt vaak simpel maar is het niet net zomin als de samenstelling wat kruiden en dergelijke aangaat om het zout(vaak coloroso zout wordt ook gebruikt voor ham anders ziet het er niet uit en koop je het zeker niet,krijgt dan de kleur van fricandeua)voor de kleur anders wordt het wel erg grauw en ziet het er niet echt smakelijk uit.

bezint eer je begint het is niet zo simpel.
heb veertien jaar het ambacht uitgevoerd maar gelukkig mee gestopt.
veel succes.
a.f.