Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

djintara
djintara - 09-10-2007 20:21:27
Huishouden & Energie

Hondenvoeding

hai schiphuis,


wij hebben al jaren honden. van pup tot volwassen. rodi compleet (groen embleem op het pak) is geweldig voer. zit alles in. onze honden krijgen smorgens een plak rodi compleet, vermengt met wat brokken farmfood he, dit is eten van pup tot volwassen hond. 'savonds krijgen ze een bak met alleen farmfood he.


glanzende vachten hebben ze, en minder ontlasting omdat het eten van hoogwaardige kwaliteit is en daardoor bijna compleet wordt opgenomen door het lichaam.


het kan even lastig zijn om het "passende" voedsel te vinden. ook wij hebben hills, eukanuba, royal canin, noem maar op geprobeerd maar daarvan drukten ze soms wel 3 of 4 keer per dag terwijl honden van vrienden/kennissen dit weer niet doen of deden.


zoveel mensen, zoveel meningen, zoveel ervaringen .... (-:    ik wens je succes!


djintara