Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
calimer - 15-10-2007 18:55:25
Huishouden & Energie

Hondenvoeding

onze uit de kluiten gewassen kruising van van alles en nog wat kreeg van pup af aan royal canin, wel duur, maar ze deed het er goed op. mijn moeder werkt in een dierenspeciaalzaak, en die kwam met select croc als tip. geprobeerd en ze is er gek op en het gaat bijna beter dan met rc en per grote zak van 15 kilo is het 14 euro goedkoper. je doet er net zo lang mee. en wat bleek, select croc is ook van royal canin... zullen de restantjes wel zijn ;)


mee-eten met de pot zou ik niet zo gauw doen, er is nogal veel wat honden niet of moeilijk verteren, die van ons krijgt hooguit wat rijst als er over is. maar saus of aardappels niet, daar gaat ze van aan de vliegende...