Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-10-2007 23:42:58
Winkels & Webshops

Prijsstrategie coca-cola

hoi robi,


het is inderdaad een item voor het forum. ik wil je euforie nog wel een beetje aan banden leggen. je vergeet wat het je kost om naar kleve te rijden. een beetje auto kosten 30 cent per kilometer. jouw boodschappen in kleve is dus 100 km rijden. is dus 30 euro autokosten.


ik zie jou dat niet snel terugverdienen op de boodschappen. ter voorbeeld, dan moet ik (deze week) 30 euro / 0,41 euro = 74 flessen cola meezeulen om er voordeel van te hebben. dan heb ik letterlijk 34 cent verdiend en staat er 111 (!) liter cola in de garage.


dan heb ik weer een klein vrachtwagentje nodig om alles überhaupt hier te krijgen, maar dat kost weer meer per kilometer....afijn, je snapt het wel.