Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-10-2007 13:59:39
Huishouden & Energie

Schoonmaakvraag

hallo,


ik werk al 7 jaar als huishoudelijkhulp en werk het liefst met ecologische schoonmaakmiddelen. ik zie dat hier veel tips zijn gegeven met milieuomvriendelijke en ongezonde middelen met sterke geuren.


ik vind zelf de suprimospray van blokker fantastisch spul, het is milieuvriendelijk, ruikt niet sterk en het werkt ontzettend goed. het kost wel €4,- maar ik vind het geld absoluut waard. het geeft ook geen vlekken, maar wel op aluminium volgens de verpakking, doorvoor kun je de suprimo alu-clean gebruiken, maar die heb ik zelf nooit geprobeerd.


eerlijk gezegd maak ik regelmatig aluminium kookpitten met de gewone suprimo schoon en de pitten zijn daar nog nooit door verkleurd. blijkbaar kan het geen kwaad als je het niet heel lang in laat werken. en suprimo heeft ook absoluut geen lange inwerktijd nodig en is zuinig in gebruik.


ik gebruik het vb ook voor de spinnenpoepjes op de deuren. 1 keer sprayen en zachtjes een natte microvezeldoek erover en met 1 veeg is t verdwenen.


mijn klanten zijn in ieder geval alemaal erg verslaafd en de spullen die ik gebruik.


ook de sodason allesreiniger is fantastisch. supergeconcentreerd en met een goddelijke sinaasappelgeur.


rvs krijg je trouwens mooi streeploos met de glasreiniger van ecover en een droge microvezeldoek