Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-10-2007 13:53:32
Geldzaken & Recht

Aanvulling voor te weinig gemaakte uren

hoi,


als er al recht op aanvulling/loondoorbetaling zou zijn dan moet je daarvoor niet bij uwv zijn  (tenzij je uitkeringsgerechtigde bent)  maar bij je werkgever=uitzendburo.


heb je een contract voor een vast aantal uren ? en in welke fase ?


in fase a ontvang je alleen loon over de gewerkte uren.


in fase b en c heb je recht op doorbetaling van minimaal 90% van je loon over het aantal afgesproken uren, ook als er even geen werk is. in ruil vragen we wel om een flexibele instelling van je. als je niet bereid bent om ander werk te doen kan het recht op doorbetaling van het loon vervallen.


werk je na/met een ww-uitkering dan geldt het volgende;


alle inkomsten die te maken hebben met werk hebben invloed op uw ww-uitkering.


overigens wordt niet het totaal van die inkomsten in mindering gebracht, maar wordt de uitkering over minder uren berekend. http://www.uwv.nl/particulieren/werkloos/uitkering-rechten-plichten/inkomsten-naast-uitkering/index.aspx">inkomsten naast ww-uitkering


groetjes,