Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

al
alexander5 - 20-10-2007 21:31:24
Auto & Vervoer

Opdringerige inkopers

hallo,


ik had ook een mercedes vito, bouwjaar 1996. regelmatig kreeg ik kaartjes onder de ruitenwisser van opkopers van bestelbussen, met daarop de vraag om hen te bellen, wanneer ik de auto wilde verkopen. ook ik kreeg een brief van export sakkour toegestuurd. op zich vond ik de brief redelijk netjes opgesteld. toen ik mijn auto besloot te gaan verkopen heb ik sakkour gebeld. ik werd netjes te woord gestaan en hij kwam de volgende dag al langs. het bleek een wat oudere mar. man te zijn, die perfect nederlands sprak. over de prijs werden we het al gauw eens en hebben gezellig koffie gedronken, tijdens het wachten op de telefonische aanmelding bij de rdw voor een transactiecode. hij heeft een rdw geregistreerd auto bedrijf en geeft geldige vrijwaringsbewijzen af. had handelaars -kentekenplaten bij zich. hij betaalde contant zonder problemen.


hij vertelde mij dat hij de adressen van bestelbushouders kocht van de rdw voor een cent of 8 per stuk. met postzegel kost hem het aanschrijven zo'n 50 cent per adres. voor hem is deze manier van handelen het prettigst en ondervindt er geen problemen mee. toen hij een sms kreeg van de rdw met een transactiecode, belde hij een medewerker, die werd gebracht om de auto te halen.


kortom..ik heb ervaren dat het goed zaken doen is met deze man. hij stelt zich correct op, is beleefd, spreekt goed nederlands en betaald een goede prijs. de meeste busjes gaan naar marokko en omstreken.


hg alexander.