Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-10-2007 20:07:42
Voeding & Gezondheid

Geld terug van hans anders?

er zijn in dit forum heel vaak negatieve berichten over hans anders. ik geloof best dat die schrijvers (veel) problemen bij het betreffende filiaal hebben gehad, maar dat wil niks zeggen over hans anders in het algemeen.


hans anders is een franchising keten. d.w.z. dat alle filialen in principe zelfstandig gerund worden, maar zich moeten conformeren aan de hans anders winkelformule. de eigenaren / filiaalhouders zijn echter zelf verantwoordelijk voor de geleverde service, kwaliteit, vakmanschap en zelfs (binnen zekere grenzen) voor het assortiment.


als je dus kritiek hebt op "hans anders", geef dan voortaan het filiaal erbij.


ik ga graag naar hans anders in het centrum van geldrop. ik word er altijd goed en correct geholpen. zo kan het dus ook.


vr gr ;-}
dick