Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-10-2004 17:42:07
Auto & Vervoer

Extra kosten voor steekproef rdw bij apk-keuring

beste,


dit is heel 'tricky'. ten eerste is belangrijk om te weten wat vooraf is afgesproken. is er bijvoorbeeld afgesproken dat de keuring een x-bedrag zou kosten? of is er niets afgesproken? in dat laatste geval kan het zijn dat een garage gewoon de tijd rekent per apk keuring in plaats van een vast bedrag.


indien er niks is afgesproken dan staat die garag in haar recht om deze kosten op jou te verhalen. er is wel nog 1 belangrijke kantnotitie; wat de rdw ook al aangaf; dit is verre van correct en absoluut niet netjes.


ik kan je aanraden naar de garage terug te gaan en dit nogmaals (netjes) ter sprake te brengen. is er niks mogelijk, dan geef je de garagehouder aan dat dit de laatste keer was dat je er komt. deze laatste opmerking zal waarschijnlijk niet meer helpen om die 22 euro eraf te krijgen, maar wel dat die garagehouder weet waar hij fout zit en waar hij zijn klanten aan verliest.


vriendelijke groet,


erik bouwman