Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-10-2007 22:35:34
Huishouden & Energie

Juiste plaats van een koolmonoxidemelder

de reden dat ik deze vraag gesteld heb, is dat ik de ijdele hoop had een eensluidend antwoord te krijgen. tot op heden kreeg ik steeds tegenstrijdige antwoorden welke ik hier ook heb ontvangen.


bijv, de plaats van de koolmonoxide melder is minder belangrijk tegenover het antwoord met de vermelding van de exacte locatie in meters van de warmtebron. hier mag ik dan een keuze uit maken. en, de rookmelder een centrale plaats tegen het plafond geven, tegenover het antwoord dat voor de periodieke controle de melder wel makkelijk bereikbaar moet zijn.


uit de antwoorden ontstaat vervolgens weer een nieuwe vraag: hoe zit het dan met de combi-melder. tegen het plafond is goed voor de rookmelding, maar weer niet voor de koolmonoxide signalering.!!??


ik neig het antwoord van miraltje en grootvader over de hoogte van 1.50 meter het meest aannemelijk te nemen. voor alle zekerheid zal ik zoals poltol voorstelde de brandweer benaderen.