Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

poltol
poltol - 24-10-2007 13:48:56
Voeding & Gezondheid

Broodbakmachine: brood niet mals maar compact

beste broodbakker,


wat de bakker verkoopt is dus gebakken lucht. dat komt erin tijdens het rijzen. bij de broodfabriek [de zgn. warme bakker] wordt het brood tijdens het rijzen extra behandeld, in de rijskamer is de temp. hoog en de lucht zeer vochtig.. de bakker verkoopt uw soort brood als oerbrood en vraagt daar meer voor. het is minder werk. waarom wilt u ook lucht in uw brood? dat is nergens voor nodig. wat u wel kan doen is uw boterham[men] wegen. eén van uw boterhammen is twee van de bakker. op deze site staan heel veel weetjes.


http://broodbakken.favorietje.nl/">http://broodbakken.favorietje.nl/


succes, poltol