Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tonnieboy
tonnieboy - 24-10-2007 21:33:24
Huishouden & Energie

Waterschade door aannemer

Voorbeeldbrief (indien niet verzekerd)
hierbij stel ik u aansprakelijk voor de op (datum) geleden waterschade aan de opstal en inboedel in mijn woning (adres + woonplaats) door uw medewerkers waarbij een waterleiding werd doorboord. voorafgaand aan de uitvoering van het boren in de muur werd geen controle op aanwezige leidingen verricht.

door het uitgestroomde water is schade ontstaan, waarvan u te zijner tijd een gespecificeerde opgave zult ontvangen.

het schadebedrag voor de parketvloer inclusief eventuele bijkomende kosten voor de tijdelijke opslag van meubilair en droging van de constructie en wettelijke rente vanaf schadedatum wordt in dit stadium geschat op (aantal euro - bijvoorbeeld 5.000 euro).

indien u voor aansprakelijkheid bent verzekerd dan adviseer ik u deze brief door te sturen aan hen en mij een bevestiging van de ontvangst van uw schademelding te sturen.

in afwachting van uw berichten verblijf ik

als u zelf verzekerd bent dan hoeft dit niet (zonodig doet uw eigen verzekeraar dat in een later stadium)