Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

chanine26
chanine26 - 07-11-2007 13:37:22
Geldzaken & Recht

Oude belasting aanslag 2000 h06

mijn overige schulden zijn van 11000 verminderd naar 774..die ga ik af betalen met 64,50 per maand(die regeling is een beslissing met de belasting.


maar nu bleek dat er dus een hele oude openstond die van 2000 de h06..ik vroeg waarom die ook niet meegerekent werd in de afbetaling..en toen zei hij dat daar geen regeling meer voor getroffen werd..en dat ik uit eigen initiatief wel maandelijks wat kon aflossen,.maar ik zou dan zelf alles bij moeten houden,.en moeten kijken wat er na bijv een jaar nog openstaat,


voor die 774 euro waar ik wel een regeling voor heb gekregen krijg ik wel elke keer bericht dat ik afgelost heb en wat er nog openstaat,,omdat die niet verjaard zijn en hun daar zelf een regeling voor hebben getroffen..


 


en johanpc? wat jij zegt klopt niet ...in augustus was het heeeel anders toen had ik 11000 boven me hoofd en wist niet hoe ik daar vermindering op kon krijgen...dat isme inmiddels gelukt heb zelfs een btalingregeling..er is weinig tot niks meer over en over een jaar is het afgelost..


alleen vonden ze nog een oude aanslag van 2000 en daar gaat mijn vraag nu over...


en als je alleen maar comentaar kan leveren..hou het dan voor je..


ik vraag hier om advies en hulp van deskundige/of mensen die er veel verstand van hebben...