Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-11-2007 20:39:39
Geldzaken & Recht

Claimen legitieme portie

Omdat marcel niet reageert op deze vraag van mij, krijg ik de indruk dat zijn info meer gericht is op het feit dat de uitgesloten partij (onterft) ook uitgesloten blijft. ook gezien zijn opmerking dat het op de antillen al zo geregeld is en hier nog niet, maar dat het er aan komt. u stelt een vraag en het is niet aan mij (beantwoorder) om een oordeel uit te spreken of de uitsluiting terecht of onterecht is. dat is de keuze van uw ouders om wat voor reden dan ook. wat hier aan de orde is, is hoe is dit wettelijk geregeld.

bij verwerpen ben je gewoon alles kwijt. dus dat is het allerlaatste wat je moet doen. dus volharden om je legitieme portie op te eisen en zo mogelijk met een beslag laten leggen, waarbij jij een vinger in de pap krijgt. alles volgens de heersende wetgeving.

dus ga maar verder met jouw ingehuurde raadgevers. houdt wel houd in de gaten dat ze resultaat leveren en je niet aan het lijntje houden voor hun declaraties.

vladja