Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lichtblauw
lichtblauw - 20-11-2007 23:23:19
Elektronica & TV

Digitale recorder van kpn

helder zeg, jij let goed op. maar nee, dit heb ik niet eerder gevraagd. ik heb wel eens om ervaringen gevraagd met het digitenne systeem. inmiddels hebben wij dit systeem in werking, niettegenstaande het feit dat het volgens de postcodecheck in ons gebied (zuidwest friesland) helemaal nog niet zou werken. maar het werkt prima, en daarover heb ik dus geen vragen.


mijn vraag nu is specifieker over de digitale recorder die door kpn aangeboden wordt. ik vroeg me af of het mogelijk is bestanden daarvan over te zetten op bijvoorbeeld een dvdtje en of er alternatieven zijn voor het systeem van kpn. ik zie namelijk ook overal aanbiedingen van een dvd recorder. dat heeft als voordeel dat je de opgenomen film kunt meenemen naar een andere plaats in huis, maar als nadeel dat je er niet gelijktijdig mee kunt opnemen en op een ander net kunt televisie kijken. ik kan bij de specificatie van kpn niets vinden over de mogelijkheden die het apparaat biedt.


vandaar mijn vraag.