Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 26-11-2007 19:53:31
Geldzaken & Recht

Klacht tegen notaris indienen

probeer eerst, voor zoveel mogelijk, in overleg met de notaris er uit te komen. lukt dat niet, dan kunt u klacht indienen bij de kamer van toezicht. die zit bij de rechtbank waaronder de notaris valt.


u kunt uiteraard ook de opdracht intrekken door een andere notaris in te schakelen. de huidige notaris zal dan het dossier door moeten sturen aan de opvolgende notaris. het kan wel zijn dat hij de gemaakte kosten in rekening brengt.


let wel: als de klacht ongegrond verklaart wordt, is het de notaris steeds vaker toegestaan dat hij zijn uren die hij voor de behandeling van de klacht heeft moeten maken, bij u in rekening brengt. of ik dat altijd te verdedigen vind, laat ik geheel buiten beschouwing.