Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

az
aztecnl - 29-11-2007 08:52:49
Geldzaken & Recht

Administratiekosten van 200,- op de aflosnota

het verbaasd mij dat zelfs mensen, die kennelijk bij een financieel dienstverlener werken, nog steeds denken dat een aflosnota een kwestie is van een druk op de knop. het kost inderdaad geen dagen tijd om een aflosnota op te maken, maar een druk op de knop lijkt toch onderschatting van de werkzaamheden.


los van dat de notaris dit kennelijk nog nooit gezien had, u als medewerker van een financieel dienstverlener zou dit zeker moeten weten. dit aspect speelt namelijk een rol in het vergelijken van de verschillende hypotheekproducten.


zolang de voorwaarden stellen dat dit mag, kunnen deze administratiekosten in rekening gebracht worden. of dit nodig is, en of woonfonds hiermee een goed sier maakt staat hier volledig buiten (juridisch gezien)