Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-12-2007 23:04:36
Elektronica & TV

Garantie/reparatie van artikelen gekocht in het buitenland

mensen,
hartelijk dank voor het meedenken, maar echt duidelijker is het mij nog niet geworden. ik heb daarom contact opgenomen met miele nederland, en hun antwoord is als volgt: miele geeft gewoon 2 jaar garantie, ook op producten aangeschaft in het buitenland, zelfs als het betreffende model niet op de nederlandse markt is uitgebracht. (alleen het bijkopen van garantie is niet mogelijk) 
ik heb de garantievoorwaarden van siemens nederland gevonden, uit de volgende zin maak ik op dat ook hier garantie wordt gegeven, maar alleen tegen de voorwaarden van het land van aanschaf :
voor in het buitenland gekochte apparaten gelden de door de verantwoordelijke siemens vestiging aldaar gehanteerde garantievoorwaarden, die u kunt opvragen via de detaillist waar u het apparaat gekocht hebt, of rechtstreeks bij de siemens vestiging in uw land.
hartelijk dank allemaal.
doe u voordeel ermee, ik ga dat zeker doen.

groet, jodocus