Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mo75 - 05-12-2007 14:42:17
Voeding & Gezondheid

Toiletgebruik

een winkelier is (helaas voor sommige mensen die er niks aan kunnen doen) niet verplicht om mensen gebruik te laten maken van het toilet.


het is natuurlijk heel vervelend;dat als je nodig moet;je niet "even"in de winkel mag.de goeden lijden immers toch altijd onder de slechten.


wij mogen sinds kort ook alleen zelf gebruik maken van het toilet in onze winkel;omdat we zeer slechte ervaringen hebben met de mensen die toch gebruik maakten van het toilet.


hetzij smerig achterlaten;hetzij spullen die bij het toilet staan/in het magazijn ongevraagd meenemen.en spullen door het toilet spoelen die daarvoor niet bedoeld zijn;wat weer voor fijne verstoppingen zorgt,hele riolering moest eruit;wie betaalt dat?


meelopen met de klant is niet altijd mogelijk hoor!en wat ze op het toilet uitspoken;daar ben je toch niet bij;dat zie je achteraf pas als het leed geleden is.


wij sturen de mensen meestal naar een tegenoverliggende cafetaria en in het winkelcentrum zit ook een openbaar toilet.


geloof het of niet;heb 1 keer meegemaakt dat de poep aan de muur gesmeerd zat.nou;je zou het maar moeten schoonmaken!


daarom @ mylo1:je voelt je zeker wel heel wat dat je je dochter even midden in de winkel hebt laten plassen;zodat een medewerker/ster het wel voor je opruimt?sorry daar heb ik geen begrip voor.