Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ed
eddie13 - 05-12-2007 14:59:45
Voeding & Gezondheid

Toiletgebruik

@ heksje007: waar staat er dat ik vind dat mensen met bepaalde siektes beter niet meer winkelen?
wie leest er hier nu niet goed?
geen zaken om gaan draaien heksje007, dat is niet fair.
 
en inderdaad, de klant is voor heel veel winkeliers puur nodig voor de omzet. anders gaf de winkelier zijn spullen wel gratis weg.
de maatschappij is ook op een dusdanige manier aan het veranderen (lees verharden) dat de winkelier wel mee moet doen. als je ziet wat een winkelier allemaal al moet doen om diefstal te voorkomen. dan nog doen de verzekeringsmaatschappijen vaak nog moeilijk bij diefstal. nog niet eens de tijd genoemd die je als winkelier in dat soort zaken op het politiebureau zit voor aangifte. 's avonds als je na een dag werken thuis zit wordt intussen je winkel half gesloopt of beklad door vandalen die dat leuk vinden.
 
ja, de maatschappij verhardt, de winkelier doet hier aan mee. hij moet wel.
 
maar ga niet zeggen dat ik de andere reacties niet goed heb gelezen heksje007, want dat heb ik wel. het copd-verhaal is mij niet ontgaan. helaas weet ik ook maar al te goed wat het is.