Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

menno0
menno0 - 05-12-2007 15:19:00
Voeding & Gezondheid

Toiletgebruik

de antwoorden zijn duidelijk, een winkelier hoeft deze faciliteit niet te bieden. die wetenschap neem ik voortaan graag mee.


supercoop: ook ik ben copd patiënt, maar dat ziet niemand. ik stond fotocopieën te maken bij supercoop. bij koffiehoekje van klein winkelcentrum kun je tegen betaling naar openaar toilet. dat kon ik nimmer meer halen. het zweet brak me uit. ook de auto was te ver geparkeerd.


ineens biggelenden angsttranen over mijn wangen: ik moest ter stond en stond met trieste natte wangen en samengeknepen benen bij klantenservice. 2 liter vocht per dag en met de auto enkele boodschappen halen, zou moeten kunnen.............


klantenservice liep mee naar hun eigen tolietten achter. ik liep voetje voor voetje om geen nat spoor achter te laten. de dame gaf me een arm liep langzaam mee en was juist héél erg lief.


nu het niet blijkt te zijn toegestaan, maakt dus klanteservice een inschatting.


ik las dat daarbij flink wat factoren meespelen, als vies achterlaten, diefstal, niet verzekerd zijn e.d. ik steek hiervan op dat het reden te meer is wanneer mij dit ooit weer overkomt heel dankbaar te zijn.