Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jane1
jane1 - 05-12-2007 16:27:27
Voeding & Gezondheid

Toiletgebruik

helemaal eens met mo75.


bij ons in de winkel komt het regelmatig voor dat mensen, terwijl ze binnen komen, als éérste vragen waar het toilet is (ze staan dan letterlijk nog in de ingang). in ons winkelcentrum is op iedere verdieping een toilet, die staan heel duidelijk aangegeven en zijn allen gesitueerd op kleine loopafstand. maar ja, dáár moet je betalen en dáár zit hem heel vaak de kneep!


wij hebben maar 1 toilet in de zaak waar wij het mee moeten doen en ook bij ons kwam het regelmatig voor dat de wc helemaal ondergemeerd zat, de toiletartikelen gestolen werden en de toiletruimte lichtelijk verbouwd was na het toiletbezoek. fijn als je zelf even snel tussendoor naar het toilet moet!