Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zonnevogel
zonnevogel - 06-12-2007 14:33:10
Voeding & Gezondheid

Toiletgebruik

ik ben werkzaam bij een grote winkelketen. wij mogen geen klanten naar de toilet laten gaan.volgens het hoofdkantoor vanwege veiligheid.kluis staat er in het zicht.persoonlijke spullen liggen er enz.het is zelfs zo dat we geen familie in het magazijn mogen laten.


wij dienen ons strikt aan die regel te houden.dat wil niet zeggen dat wij er mee eens zijn.het doet mij zeer pijn om kinderen en ouderen te moeten weigeren.ik zou het graag anders willen zien.en stel dat we een uitzondering maken en er zou net toevallig iemand van het hoofdkantoor langs komen, nou dan zijn we wel de sigaar.


wij hebben het ook eens meegemaakt dat een moeder zo kwaad werd, dat ze haar kind om de grond zette en liet plassen.heel fijn hoor zo'n reactie van een "volwassenen".dat is iets om heel erg trots op te zijn.fijn ook om zoiets op te doen.


verplaats je zelf eens in het personeel.die doen vaak niet anders dan de regels opvolgen die hun opgedragen zijn.en waar ze het vaak ook niet mee eens zijn.ik zeg het er ook altijd bij.