Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vl
vlinders2007 - 06-12-2007 23:34:20
Voeding & Gezondheid

Toiletgebruik

hallo allemaal.


bedankt voor jullie reakties.


op mijn vraag of winkelketen toiletgebruik mogen weigeren voor ouderen en kleine kinderen, blijkt dat ze dat kunnen doen, ook al is er geen openbaar toilet. winkelketen hebben zo hun eigen reden/ervaring om winkelend publiek niet in hun toilet toe te laten.


volgens een aantal van de reakties ligt het probleem dus niet bij de winkelketen maar meer bij de projectontwikkelaars die een vergunning nodig hebben bij de gemeente om een openbaar toilet te plaatsen en te onderhouden. het antwoord daarop is ook al duidelijk, de kosten zijn te hoog en aan winkelend publiek willen ze alleen maar verdienen en zeker niet investeren. 


er zijn genoeg schrijnende gevallen te lezen, dus dit gegeven voor een openbaar toilet in een winkelcentra staat absoluut niet alleen en zeer gewenst.


we lopen in nederland duidelijk achter met dit probleem, hoe krijg je in bestaande winkelcentra nog een openbaar toilet? en zullen ze er rekening mee houden met hun nieuw te bouwen winkelcentra? ik ben bang van niet, zodat dit een zeer genant probleem blijft voor die diegenen die het echt hard nodig hebben.


groetjes vlinders2007