Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

4711
4711 - 19-12-2007 05:42:34
Geldzaken & Recht

Dsb bank hypotheek

gezien de woz waarde zou u nergens elders kunnen oversluiten, dus uw hypotheek is meer waard dan de woning!


als ze de rente na 10 jaar hoger maken kun je nergens heen, ook verkopen woning kan niet wegens restschuld.


is de aflossing gegarandeerd? of moet je bij tegenvallend resultaat bijbetalen?  hollands welvaren krijgt dan wel een bedrag, maar ze rekenen veel kosten zodat er weinig rendement voor de aflossing overbleef.....


de arbeidongeschiktheids verzekering is vermoedelijk verplicht, anders geen hypotheek, maar als je ze ooit nodig hebt omdat je afgekeurd zou worden zijn ze meestal lastig met uitbetalen, als er enig werk is dat je nog kunt doen betalen ze niets!


telewerken vanaf thuis pc kan iedere invallide.....dus wel betalen maar uitbetalen.... zelden dus!


gezien de rente, 1 en 5 jaar erg duur en 20 en 30 jaren goedkoper zou ik tenminste 15, liefst 20 of 30 jaar vast nemen, want gezien de rente van afgelopen 50 jaren zitten we iets boven het dieptepunt van  3 jaar terug, dus afgelopen 3 jaren had u lagere rente kunnen afsluiten, en 47 jaren lang was het hoger!     info centraal buro statistiek.


vraag voor het afsluiten ook een onafhankelijke deskundige, zoals de hypotheekshop, want naast hun offerte zien ze ook eerder de valkuilen die dsb vaak gebruikt!   dus laat deze dsb offerte ook zien, en een goede adviseur zal u alle zwakke punten tonen, en vermoedelijk een aantal die ik al eerder noemde.


er is al 30 jaar vast rente vanaf 5.0 %  dus iets duurder maar wel meer zekerheid, en als u maar een ¼% meer moet betalen?


kijk ook goed naar de aflossing, want er zitten een aantal tussen die bij www.woekerpolis.nl bekend zijn!  zie ook tros radar.