Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 19-12-2007 11:52:40
Geldzaken & Recht

Garantie conflict met fotozaak

Hallo wijnands: u bent goed op de hoogte en het bedtijf foka dus helemaal niet. oh, oh, oh wat zitten die fout. ze gaan er kennelijk met zekerheid vanuit dat u wel niet zult gaan procedrene. maak toch een begin met het maken van een stevige brief, verzend die aangetekend en stel het bedrijf in gebreke en aanspakelijk voor alle kosten indien zij blijven nalene om de wetgeving toe te passen conform het gesletde in : bw art 17 t/m 23 (

http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html


 


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html


 


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/20.html">http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/20.html


 


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/21.html">http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/21.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/22.html">http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/22.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/23.html">http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/23.html of wel nalaten te zorgen voor afdoende reparatie etc. stel dat u de overeenkomst als ontbonden zult beschouwen indien men u nu niet binnen (stel) twee weken (de termijn moet redelijk zijn) tegemoet komt en u alsdan zich alle rechten voorbehoudt. zend deze brief naast aangeteknd met bericht van ontvangstbevestiging. mocht die onverhoop niet geaccepteerd worden, bewaar de brief dan in de gesloten enveloppe goed.


ik zal intussen kassa radio en tv tippen over deze extreme opstelling. laat weten hoe het verder loopt.