Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

4711
4711 - 27-12-2007 22:25:52
Huishouden & Energie

Dag en nacht tarief stroom

1 je moet voldoende gebruiken voor de extra kosten van deze meter....


2 als je in weekend en nacht tarief je vaatwasser en wasmachine laat draaien is het meer rendabel, want van ma tot vr kook je meestal voor 23.00 uur want dat is 5x per week dure stroom!


3 hoewel je lage/nacht tarief lager is, meestal is het dagtarief duurder dus als het lage tarief meer verbruikt als dag is het pas echt voordeliger!


4 electrisch verwarmen is erg duur....  zijn er geen andere kachels?  of woon je in belgiĆ« want daar is dat meer gebruikt en zijn andere tarieven en regels.


dus als je veel gebruikt in lage tijden en weinig in dure is het soms rendabel, maar eerst eens kijken wat je werkelijk gebruikt en zit er een timer op wasmachine en vaatwasser, anders moet je opblijven voor inschakelen want op tijdklok starten sommige apparaten niet!