Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bo
boosje - 28-12-2007 16:26:33
Huishouden & Energie

Dag en nacht tarief stroom

wij hebben ook in zo'n huis gewoond, alles elektrisch en stadsver(w)arming, dat laatste heb ik niet voor niets zo geschreven, want het is een pakkie belazer.


de dubbele meter had ik in het begin, maar die heb ik er later uitgegooid omdat ik helemaal spastisch werd van het constant op de klok moeten kijken of de wasmachine al aan kon om 21.00 uur. ik werd knettergek van het steeds maar in het weekend staan wassen, drogen en strijken, want strijken doe je ook niet doorderweeks in de dure uren. en omdat je toch elke dag moet koken (tenzij je de frietboer afwisselt met de chinees) sta je toch in de dure uren heel veel stroom te gebruiken, zelfs de fransen koken voor 21.00 uur, en die eten ècht laat!


het weinige voordeel dat ik van die dubbele meter had woog niet op tegen deze verkrampte manier van leven, dus: eruuuuuuuuuuuit! we zitten nu op een klein flatje met gas om te koken, dus het zou hier voordeliger kunnen zijn. maar ik heb nog steeds geen trek in wassen en strijken in het weekend, werken is voor doordeweeks, en daar valt ook het huishouden onder. hoe dit voor een ander is kan ik niet zeggen, maar voor ons golden andere afwegingen dan alleen financiële.