Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

4711
4711 - 28-12-2007 21:32:55
Huishouden & Energie

Dag en nacht tarief stroom

aanvulling;


de kosten van dubbele meter zijn als je van de netwerkbeheerder afneemt goedkoper dan als je elders stroom inkoopt.. en de overstap gaat dan ook vlotter... dus bij netwerk een leverancier dezelfde is makkelijker en later een alternative zoeken, omdat de netwerkbeheerde liever meters plaatste voor eigen dan vreemde klanten.


de tarieven verschillen zowel voor de stroom, als voor de netwerkbeheerders, dus per aanbieder steeds andere tarieven, hoe groter het verschil tussen goedkope en dure stroom des te groter het voordeel, maar let op, meestal is dagstroom duurder dan normaal en nachttarief goedkoper, dus als je 1/3 duur en 2/3 goedkope afneemt en dus tenminste 1000 om 2000 kwh is het meestal pas echt leuk om over te stappen en verdien je de extra kosten voor meter ook terug!